CUM SĂ FII O MIREASĂ PERFECTĂ ÎN ZIUA NUNȚII TALE

Fiecare fată vrea să arate cât mai bine în ziua nunții sale. Dacă nunta ta se apropie, atunci trebuie să începi deja să-ți planifici ziua specială.

Dar de unde începi? Și chiar te gândești să ai grijă de tine? Pentru a fi cea mai frumoasă într-una dintre cele mai memorabile zile din viața ta, iată sfaturile despre cum să fii o mireasă perfectă în ziua nunții tale:

A SE PUNE ÎN FORMĂ

De îndată ce te-ai angajat, ar trebui să te gândești deja să te pregătești pentru ziua ta cea mare. Deși nu trebuie să slăbești cu adevărat, aspectul fizic este cel mai important. Ați vrea să arătați cel mai bine în imaginile dvs. de nuntă, nu?

Cu cel puțin 6 luni înainte de nuntă, începeți să vă planificați rutina de exerciții fizice, precum și dieta. Încorporați fructe și legume sănătoase și asigurați-vă că veți scăpa de alimentele procesate, zahăr și reduceți-vă aportul zilnic de calorii.

Cu exerciții fizice și alegând alimente mai sănătoase, vei fi în drum spre cel mai bun corp, înainte de ziua nunții.

CAUTĂ ASISTENȚĂ PROFESIONALĂ PENTRU FRUMUSEȚE

Vizitați un dermatolog care poate crea o rutină pentru a obține pielea fără cusur la nunta voastră. Obțineți un tratament facial sau faceți un tratament pentru a scăpa de cosuri, cicatrici, puncte negre și chiar puteți opta pentru a face proceduri cosmetice minore.

Pentru părul și machiajul dvs., obțineți o probă de la artiștii voștri la alegere. Jucați-vă cu tenul dvs. și fiți directe cu privire la ceea ce doriți în ceea ce privește modul în care doriți să arătați.

GESTIONAȚI-VĂ STRESUL

Planificarea unei nunți poate fi extrem de stresantă, dar nu trebuie să cădeați  în capcana de a deveni Bridezilla. Da, vrei ca totul să fie perfect, dar trebuie să îți faci timp și pentru a te relaxa.

Obțineți un masaj la sfârșitul săptămânii sau mergeți la un SPA sau chiar înscrieți-vă la o clasă de yoga pentru a vă „spăla”  toate stresurile creării nunții voastre perfecte.

Vizionarea unui maraton de filme cu prietenele tale este, de asemenea, o modalitate excelentă de a te relaxa și de a obține hormonii fericiți în mijlocul haosului.

AI GRIJĂ DE TINE

Întrucât acestea sunt ultimele zile ale vieții voastre unice, veți avea tendința să doriți să vă petreceți și să faceți doar tot ce puteți să vă bucurați, dar săriți clubul și alcoolul și să optați pentru activități mai sănătoase de care vă puteți bucura efectiv.

Citiți o carte bună la sfârșitul zilei, sau faceți o baie caldă relaxantă. Grija de tine este esențială, așa că nu vei fi atât de stresată  și epuizată în ziua nunții tale.

FURNIZORI DE CERCETARE CÂT MAI DEVREME

S-ar putea să credeți că planificarea cu 3-6 luni înainte de nunta dvs. este suficient timp? Cu siguranță nu este. Unele mirese se pregătesc cu un an înainte de data nunții lor, iar unele chiar încep să caute furnizori cu mai mult de un an înainte de nunta lor.

Cu cât planifici mai devreme, cu atât mai bine. În acest fel, puteți avea opțiuni mai bune cu locurile, rochia, cateringul și orice altceva. În plus, dacă rezervați în avans, majoritatea furnizorilor oferă reduceri pentru rezervările anticipate, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o mulțime de economii în loc să treceți peste bugetul dvs. dacă totul se face în grabă. De aceea vă asteptam sa ne împrietenim alegand echipa Filmari Profesionale Gaesti.

Majoritatea mireselor sunt atât de preocupate de tot pentru a fi perfecte pentru nunta lor, încât uită să aibă grijă de ele.

Dacă visezi o nuntă uluitoare pe plajă în Thailanda , contactați echipa noastră www.foto-silviu.ro și vom fi fericiți să vă oferim servicii foto-video într-un paradis tropical frumos.

Tagged , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *